Mit szólnál, ha nyár végére sokkal jobb forgalmat generálna neked a social media jelenléted, mint korábban?

 • Mi lenne, ha híresebb lennél?
 • Mi lenne, ha többen rendelnének tőled?
 • Mi lenne, ha jobban tudnál automatizálni?
 • Mi lenne, ha átlátnád az egészet?
 • Mi lenne, ha lazán, napi negyed óra alatt, a legérthetőbb formában, a legjobb szakértőktől tanulhatnád meg? Ha kapnál segítséget, ha kéred!

 

Figyelj!

Ha csak a hírlevelünkre iratkozol fel, és az ajándékokban található tanácsok felét tényleg meg is csinálod, azonnal jóval több pénzed lesz, mint amennyibe a klubtagság kerül – nem is lesz kérdéses, hogy érdemes csatlakozni!
Röviden: Megmondjuk, hogy keresd meg a klubtagságra a pénzt, hogy aztán klubtagként még többet keress!

Mit szólnál, ha nyár végére sokkal jobb forgalmat generálna neked a social media jelenléted, mint korábban? Mi lenne, ha híresebb lennél? Mi lenne, ha többen rendelnének tőled? Mi lenne, ha jobban tudnál automatizálni? Mi lenne, ha átlátnád az egészet? Mi lenne, ha lazán, napi negyed óra alatt, a legérthetőbb formában, a legjobb szakértőktől tanulhatnád meg? Ha kapnál segítséget, ha kéred!

Figyelj! Ha csak a hírlevelünkre iratkozol fel, és az ajándékokban található tanácsok felét tényleg meg is csinálod, azonnal jóval több pénzed lesz, mint amennyibe a klubtagság kerül - nem is lesz kérdéses, hogy érdemes csatlakozni! Röviden: Megmondjuk, hogy keresd meg a klubtagságra a pénzt, hogy aztán klubtagként még többet keress!

Ajándék 3x4 SMART CARDS

Legyél most az Onlinemarketing klub tagja!

3×4 Smart cards – Videótár – Közösség – Tudásanyagok – Kedvezmények – Valódi segítség

Ha kezdő vállalkozó vagy, vagy ha már évtizedek óta csinálod, egy dolog biztosan mindenképp számít: A social media jelenlétedet naprakészen kell tartanod, és nem maradhatsz le, ugyanakkor nem is lehetsz kiszolgáltatva egy-egy eszköznek! 

Ha belépsz az Onlinemarketing klubba a Social Summer ideje alatt, nem csupán az ajándékokat kapod meg, de a tagságod is számos előnnyel és kedvezménnyel bővül! 

Legyél klubtag - használd az előnyöket!

Szakmai – Közösségi – Interaktív – Időkímélő 

Az onlinemarketing klub közösségének legfőbb értéke, hogy nem csupán azonnali szakmai segítséget biztosít az online marketing kérdéseiben, de segít az egészet emészthetővé tenni, a lényeget elmondani, hogy neked tényleg csak azzal kelljen foglalkozni, ami valóban fontos. 

10 oktatóvideó + havonta négy új (Számlálhatja …) 

12 kiváló onlinemarketing szakértő 

12 Smart Card + a tagoknak számos cikk, infografika, elemzés

Szakértőink

Szakértőinket a KKV marketing, és KKV üzleti csoportokból már ismerhetitek Berényi Konrád Berényi Károly Gáspár Katalin

250 VIP regisztráló jelentkezhet augusztus végéig!

Olyan vállalkozókat, marketingeseket várunk, akik nem az idejüket akarják fecsérelni, hanem valódi és azonnali, rapid megoldásokat akarnak. Akik a lényegre kíváncsiak és nem a rizsára. Akik ha elkezdtek valamit kitartanak. 

A Social Summer ajándékcsomagot csak az első 250 tag kapja meg: 

 • 1 éves tagságot 50% kedvezménnyel (socialsummer kuponkóddal) 
 • 1 könyv Turcsán Tamás – Az elveszett recept című, a startupokról szóló e-szakkönyve (https://shop.superme.hu/Turcsan-Tamas-Peter-Startupbook-me-Az-elveszett-recept-ebook-startup-konyv
 • 1 Postai ajándékcsomag, hasznos meglepetésekkel
 • 12 Smart Cards nagyszerű szakértőkkel 12 témában hogy a social média megjelenésedet a lehető leghatékonyabban tudd optimalizálni. 
 • Facebook klubtagság
 • Ajándék advertorial cikk 
 • VIP tudásanyagok a klubban (Tanulmányok, összefoglalók, infografikák, előadások, oktatóvideók, kedvezmények, konzultációk) 
 • Havi “Koktélklub” részvétel (Online, illetve IRL a helyzettől függően) 

 

251 tagtól: 

 • 1 éves tagságot 50% kedvezménnyel (socialsummer kuponkóddal) 
 • 12 Smart Cards nagyszerű szakértőkkel 12 témában hogy a social média megjelenésedet a lehető leghatékonyabban tudd optimalizálni. 
 • Facebook klubtagság
 • Ajándék advertorial cikk 
 • VIP tudásanyagok a klubban (Tanulmányok, összefoglalók, infografikák, előadások, kedvezmények, konzultációk) 
 • Havi “Koktélklub” részvétel (Online, illetve IRL a helyzettől függően)

Küldetésünk: A szakmailag legjobb marketing klub létrehozása és működtetése

Ahol a tagok és a szakértők kölcsönösen segítik egymást, 

ahol folyamatos támogatást tudunk adni a tagságnak, 

ahol a tudás számít, 

ahol tisztelik az idődet, és a lényegről beszélnek,

ahol jó összegyűlni, jó beszélgetni, jó tanulni,

ahol megoldásokat kapsz a problémákra, 

 ahol bátran kérdezhetsz.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÓKNAK

A legtöbben nem szeretjük, ha “becsalizak” bennünket. 

A legtöbb olyan szakmai anyag, amire az elmúlt években feliratkoztunk, végül egy mappában landolt, és nem olvastuk végig, vagy csak futólag foglalkoztunk vele.

Ennek az oka az időhiány 

Mi pontosan tudjuk, hogy mekkora teher naponta lépést tartani a social media változásaival! Pontosan ismerjük azokat a problémákat, amivel minden nap küzd az, aki ezeket a felületeket használja. Versenyt futunk magunkkal – nincs időnk elmélyedni benne, mégis napra késznek kéne lennünk, ami nagyon nyomasztó. 

NEM készítettünk e-bookokat, meg hosszú videókat! 

Nem csináltunk ezer oldalas leckéket, mert nyáron a legtöbben inkább pihennénk. 

12 Smart Cards vár rád! 

Ezek segítségével lépésről lépésre, témánként válogatva át tudod gondolni a teljes social média marketingedet úgy, hogy akár a strandon ülsz, vagy a medence szélén lógatod a lábad. Minden kártyacsomag egy-egy témát ölel fel és segít átgondolni, mit hogy tudnál jobbá tenni. A sorrendet te döntöd el. Egy-egy aprónak tűnő változtatás a smart cards listái alapján, és máris megnőhet a bevételed, vagy javulhatnak az eléréseid. 

Persze, szeretnénk, ha te is tagja lennél a klubnak – tudod, az első 250 jelentkező VIP tag! – de ha még nem akarsz elköteleződni, akkor is tudunk segíteni neked!

GARANCIÁK

Bár az Online marketing klubot az Onlinemarketing.hu csapta szervezi, ez független szakmai közösség. Nem vizsgáljuk, ki a konkurensünk, nem az számít nekünk, hogy a tagok foglalkoznak-e hasonló doglokkal, mint mi. Csak az számít, hogy szakmailag megtaláljuk a hangot egymással. Szeretnénk, ha  a tagság tudna üzleteket kötni, barátságokat kötni és fejlődni. 

Legyél az Onlinemarketing Klub tagja!

Válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt!