Advertorial

Advertorial

Klub Események Cikkek Tanácsadás Kedvezmények Advertorial Fiókom Klub Események Cikkek...

Read More

Advertorial a Klubban

Az Onlinemarketing Klub cikkmegjelenést biztosít minden olyan partnerének, amelyik egy éves előfizetést választ, és szeretne cikket megjelentetni az oldalon. Ezek a cikkek itt, az advertorial rovatban jelennek meg.

De miért ez a neve az oldalnak? Az advertorialnak nevezzük a marketing-kommunikációban azokat a cikkmegjelenéseket, amelyekért fizetnek a megrendelők, és a tartalmat is maguk állítják össze. A hazai gyakorlatban sokan ezt PR cikknek is nevezik. Sajnos ez az elnevezés hibás, PR cikknek az olyan megjelenést nevezzük, amely esetben a cikket nem a cég írja, és általában nincs is direkt pénzügyi kapcsolat (megrendelés) az újság és a cikkben megjelenő cég között.

Az advertorial megjelenés tehát egy cikk, amelyben bizonyos határok közt bármi megjelenhet. Az ilyen cikkek egyrészt állandó megjelenést kapnak az Onlinemarketing Klub oldalán, másrészt meg is osztjuk a cikk linkjét egy alkalom a Klub Facebook csoportjában.

A megjelenés egyrészt elérést biztosít a tagok körében, másrészt a benne elhelyezett linkeken keresztül még a keresőoptimalizálást is támogathatja. Így alapvetően egy reklámeszköz, amelyet tehát minden további díj nélkül biztosítunk azoknak, akik legalább 12 hónapra előfiizetnek a Klubban.

Érdemes kipróbálni, jelenjen meg a te cikked is itt, fizess elő egy évre!